Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Mīkini hoʻoheheʻe ʻia o ka paipu micro / COD

ʻO nā micro-ducts nā ala hou loa a ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻouna ʻana i ke kaula fiber optical (AIR BLOW), i manaʻo ʻia ʻo ka ʻehā o ka hanauna o nā paipu kelepona.

a

Ka inoa o ka waiwai
SJ65/38 kiʻekiʻe māmā Inner paipu extrusion laina

  1. ʻO ka mea hoʻoili ʻakomi a me ka ʻōnaehana maloʻo
  2. SJ65/38 hoʻokahi wiliwili extruder
  3. Poʻo make paipu
  4. Paipu 9m pahu hooluolu
  5. Paipu 6m e hoʻopuu ana i ka pahu hoʻoluʻu
  6. Paipu huki
  7. ʻOki paipu
  8. Paipu makani
Sj90/30 cod coating spiral corrugated pipe laina

Iecaianoaaiiuo sprial corrugated uhi wikiwiki mea 2-3m.min

1.Automatic loader a me ka maloo nenoaiu

2. Sj90/30 hoʻokahi wili extruder

3. Unload paipu papa

4. Alakaʻi Mea

5. sprial corrugated paipu uhi mold

6. sprial corrugated paipu uhi mīkini hana

7. ka huki ʻana i ka mīkini

8. mīkini ʻoki

9.JPJ-3500 nui paipu winder mīkini

b

He paipu polyethylene kiʻekiʻe kiʻekiʻe ʻo nā ducts micro i kapa ʻia ʻo HDPE (HIGH DENSITY POLYETHYLENE) no ka pōkole.Loaʻa i nā ducts micro he paipu me ka nui o waho a me kekahi mau paipu i loko me kahi anawaena liʻiliʻi i loko o ka paipu waho.Hāʻawi ke keʻena i loko o ka paipu waena i kahi ala no ka neʻe ʻana o ke kaula fiber optic.ʻO ka hoʻohana ʻana i nā mea polyethylene non-degradable ma ke ʻano a me ka ʻole o nā hale metala e ʻae i ke kanu pololei ʻana i ka micro-duct i ka lepo, pēlā e hana ai i kahi kahawai lalo no ke kau ʻana i nā kaula fiber optical i ka lepo.E like me kāu e ʻike ai, ʻo ka PE kekahi o nā mea kemika i loaʻa ka maʻalahi loa, a ʻo ka hana ʻana o nā micro ducts me nā mea polyethylene e hana nui i ka mechanical resistance i kēlā me kēia ʻano o ke kaomi, wili, kulou, a me ka hopena, a maʻalahi hoʻi ia. e kulou i ka wili.aia ma ke ala ala.

ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo nā micro ducts kahi hoʻonohonoho o nā ala maʻamau e pili ana kekahi i kekahi, aia i ʻelua a ʻoi aʻe paha nā micro ducts i waiho ʻia ma lalo o kahi uhi.ʻO kēia huahana, ma ke ʻano he hanauna hou o nā kaila transit no ka hoʻouna ʻana i nā kelepona fiber optical, nā kāmela kelepona a me ka hoʻouna ʻana i ka pūnaewele, hiki ke hoʻokomo i ka helu o nā kahawai a me nā ʻano like ʻole e pili ana i ke ʻano o ka hoʻohana ʻana a me kahi o ka hoʻokō ʻana. kauoha ʻia i kēlā me kēia kala.hiki ke hana ʻia nā Microducts mai ka 1 a hiki i 12 a me ka nui o 250-500-1000 a me 2000 mika.

ʻO nā kaula fiber optical i hoʻohana ʻia i loko o ka micro duct i ʻike ʻia ʻo AIR BLOW cables (optical fiber blowing cables or micro fiber) a komo kēia mau kaula i ka micro duct me ka hoʻohana ʻana i ka ʻōnaehana pana ʻana o ka AIR BLOWN FIBER (ABF)..

Ka hoʻohana ʻana i ka micro duct e hana akamai i nā hale
I mea e akamai ai i nā hale hou a me nā hale hou, hiki ke hoʻohana ʻia ka microduct substrate i loko o ka hale, kahi e hoʻoneʻe ai i ka nui o nā kaula keleawe (kaula pūnaewele, coaxial a i ʻole antenna cable, iPhone cable, etc.) Nouri neʻe. i kahi hale akamai, a inā hoʻohana ʻia nā microducts ma ka papahele o nā ʻāpana, hiki ke hōʻoia i ka palekana a me ke olakino o nā fiber.

ʻO nā kiko o ka hoʻohana ʻana i nā microducts i loko o nā ʻāpana ʻaʻole pono e ʻoi aku ma mua o ʻelua ʻāpana 90 degere a i ʻole hoʻokahi ʻāpana 180 degere ma ke ala micro duct.Inā loaʻa, pono ke hoʻolālā e like me ka Pull Box i hoʻohana ʻia.No nā paipu me ke anawaena ma lalo o 5 knm, ʻo ka radius piko liʻiliʻi he 6 manawa o ke anawaena o loko, a no nā paipu ma luna o 5 knm, ʻo ka radius kulou he 10 manawa o ke anawaena o loko.ʻAʻole ʻae ʻia ka wili ʻana ma ke ala.Inā ʻaʻole hoʻohana ʻia ka ʻōnaehana puhi ʻana o ka ea, pili pono ka nui o ka tensile ikaika o ke kaula i ka hana ʻana o nā mea micro duct e like me ka lōʻihi o ka paipu, ke ʻano o ka uhi, ka helu o nā piko, a pēlā aku. ʻAʻole pono ka hoʻolālā ʻana o ka ʻupena micro duct i ʻole e hiki mai ka ikaika tensile.G mai ka mana nominal E hoʻonui ʻia ka fiber (hiki ke hoʻemi ʻia ka ikaika tensile me ka hoʻohana ʻana i nā psychostimulants) ʻOi aku ka maikaʻi, pono ke ʻike ʻia kahi ala pololei i ka hoʻolālā ʻana o ka Pull Box (e pale i ka hoʻokomo ʻana a me ka hoʻolālā ʻana i nā wahi me nā ʻāʻī palupalu) Ke hiki nā microducts. he wahi hōʻuluʻulu, pono lākou e kau ʻia 2.5 a 7.5 cm ma luna o ka pae papahele o ka lumi.A ʻo kēia hana ka mea e komo ʻole ai ka wai i loko o ka ʻauwaʻa i ka wā o ke kūkulu ʻana a me ka ninini ʻana o ke kaʻa a ʻaʻole alakaʻi i ka hopu ʻia ʻana o ka paipu.

Pono e ālai ʻia nā microduct āpau āpau me ka pāpale hope.ʻO ka hoʻopaʻa ʻana ma nā alahele hiki ke hoʻokahi pae a ʻelua paha.

c

Nā koi no nā paipu: COD - 110 paipu (3, 4, 5, 7, 9 puka)
90 paipu (3 puka) – 90 paipu (3 puka a…)
ʻO ke kumu nui o kona hoʻohana ʻana, ʻo ia ka hoʻopau ʻana i ka loko iʻa a me ke kumu hoʻokele waiwai (manawa/kumu).Hāʻawi ia i kahi wili 250-mika paʻa (ma kahi o ka loko) a me kahi 500-mika. Hoʻonui i ka ʻoihana hoʻomohala a mālama ʻia (hoʻoponopono paipu a me ke kaula)
COD 1. Hoʻomaʻamaʻa i ka waiho ʻana o ka paipu ma ka moena lepo: Ma hope o ka ʻeli ʻana i ke kahawai a hoʻomaka i ka pae hoʻomoe paipu, hiki ke hoʻohana ʻia kēia pāpale i ka wā e huki ai i ka paipu.2. I ka pau ana o ka hana, ua hoohana ia keia papale e pale aku i ke komo ana mai o na pepeke, lepo, na mea haole a me ka maemae o ka paipu no ka hele ana o ka pulupulu.Ma ka hope o ka uhi o ka subduct: I ka pau ana o ka hana, e hoomalu aku i ka subduct mai ke komo ana o kekahi opala a me na insects, a ma muli o ka hopena, i loko o ka noho maʻemaʻe no ke komo ana o ka fiber I ka hopena o ka uhi o ka subduct.
Hoʻopili ʻia ka coil COD ma luna ona, a me ka neʻe ʻana o kēlā coil, ua wehe maikaʻi ʻia a me ke kaʻina hana kūpono, a kanu ʻia i loko o ke kahawai me ke olakino holoʻokoʻa, a ua hoʻohui ʻia a maʻalahi ma lalo o ke kahawai. .Ma ka hoʻohana ʻole ʻana i ka rewinder, ʻaʻole paha ke ʻano kūpono o ka paipu i loko o ke kahawai a ʻaʻole paha i loaʻa iā mākou kahi pana kūpono.
ʻOki paipu COD No ka wehe ʻana i ka uhi o waho o ka paipu a hoʻokuʻu i nā subducts i mea e hoʻohana ai i ka hui a i ʻole ka mea hoʻohui COD paipu inlet a me ka mea hoʻopili puka: Material: Polyethylene ʻO ka wikiwiki o ka hana i ka hoʻokaʻawale ʻana i ka paipu mai ka loko. ke komo a me ka puka ʻana o ka loko ʻO nā ʻano hana like ʻole ma 3, 4, 5, 7 a me 9 ka nui o ke kahawai Nā pōmaikaʻi o nā paipu COD He nui ka maʻalahi ʻO ka hiki ke hoʻoponopono i ka pipeline ma kahi a kū i nā loli geometric He ikaika ikaika a me ke kūpaʻa. Hiki ke kahe i kekahi wai i loko o ka ʻōnaehana a kū'ē i ka hoʻoikaika ikaika ʻO ka hiki ke hahai i nā subducts e like me nā hōʻailona kala ʻO ka hoʻokō waiwai i ka lako huahana ʻO ka maʻalahi o ka hoʻokō ʻana (ke keʻena ʻaelike) a me ka hoʻokumu. ʻōwili i nā ʻano nui like ʻole a hoʻohana i nā pilina maʻalahi ʻO ke kumu hoʻokele waiwai i nā pilina ʻelua-coil Kūʻē i ka vermin Hiki ke holo i nā kikowaena kelepona.


Ka manawa hoʻouna: Mar-06-2024